Alessandra


Material : Luxury Dubai Como Crepe

*Harga termasuk pos.

Product Price RM79.00

Product Description

(+)vintage concept – alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 layer tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , lain dari yang lain..

(+) luxury dubai como crepe – material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti dan bersepah2 testimoni terbaik yang kami terima.

(+) Adjustable ribbon – FREE adjustable ribbon , yang mana korang boleh pilih nak pakai or tak , tapi kalau nak kelihatan lebih cute boleh pakai dekat pinggan .. kalau rasa nak lebih santai boleh buka simpan dalam pocket korang .. hehe.. best kan boleh pakai 2 cara…

(+)hidden pocket – hidden pocket di bahagian kiri dan kanan baju, buka 1 okeyy . tapi 2 poket .. so mudah lah korang nak letak hp ke duit syiling ke or whatever.. yang pasti sgt sesuai untuk sis2 gojes yang malas nak bawa handbag.. hehe

(+) bf and wudhu friendly – mcm biasa design dari bynurhafizah , amat penting bf and wuhdu friendly untulk mommy2 yg nak comel dgn tunic bynurhafizah.. so bukan boleh berfashionn jee tapi memudah korang nak susu kan baby or nak solat ..

WhatsApp Us