Daisy Fluffy Blouse

852832287_238761
852925020_137102
852831819_237092
852927076_137222
852929321_137204
852902392_234549
852832659_237954
Product Price RM99.00

Product Description

(+)DAISY BLOUSE – blouse ala2 minah London classic bakal buat korang rasa lebih up to date , lebih classic moden dan paling pentingg cutting puplum muslimah ! gadis muslimah nak Nampak lebih modern dun worry ! korang ada daisy .

(+) tangan saloma – back to classic plus moden uolss, selalu cutting tangan saloma ni kan ramai muslimah tak boleh pakai kan ? tapi untuk daisy uolls tak perlu risau.. bahagian lengan kami cover full , so tak perlu risau nak angkat tangan tinggi2 . aurat still terjaga .

(+) lace – Lace zik zak english sepanjang 10m uolss , dikelilingi lengan dan bahagian puplum 2 layer.. mmg Nampak gadis muslimah london bila pakai .! mmg tak sama dengan design2 blouse yang lain kan . asyik kosong jerr .

(+) poket – hidden poket kiri dan kanan , nak jejalan keluar malas nak bawa handbeg pun takde hal! Selit jerr duit dan hp kat poket tuu .. no more hand beg . hehe

(+) material – dubai como crepe material yang diuji sejak 2016 ni mmg dah terbukti meteial terbaikk ! senang gosok dan tak panas .. bersepah testimoni .

(+) bf and wudhu friendly- part wajib ada ! berfesyen tapi mudah nak ambil wudhu dan bf kan baby.. mmg pilihan mommy gojess daisy ni.

(+) 7 warna fruity – 7 warna yg sgt mengacam ! rasa mcm nak makan jerrr . 7 warna pilihan warna fruity dari bold ke pastel tau uolss.. jgn jadi mcm cust sblm .

WhatsApp Us