Helena Kurung

Available :
Hazelnut XXL

Product Price RM99.00

Product Description

Helena kurung syarie

(+) material warda chiffon + dubai como crepe

kombinasi dua material mampu, beri effect “premium dan eksklusif” dengan harga yang mampu milik , tapi still nampak gojes pagi raya nnt ! yang bestnya bukan boleh pakai raya jee .. pi kerja pun masih sesuai.. tak lah pakai sekali jee.

(+) hidden poket kiri dan kanan

komfem musim perayaan ni busy nak bawa mcm2 , jgn risau sampul raya still boleh sorok dalam poket,.. kan mudahh . no more handbeg besar2 nak usung beraya..

(+) 7 kombinasi warna

konsep dua tone yang sgt2 matching kombinasi warna , sgt up too date mengikut trend raya 2018 , masih kekal konsep yang simple tapi ceria and trendy di raya 2018

(+) free shawl super labuh bernilai rm69

masalah nak match tudung pun selesai , tak perlu nak cari kat mana2 dah shawl yang super labuh … beli heleena JIMAT masa dan DUIT , sekali pakai 1 set matching dari bawah sampai atas,,, satle!

(+) wudhu friendly and bf friendly

raya-raya juga, Helena still penting dua element yang sgt dpat bantu ibu2 gojes nak meyusu si comel, dan mesra wudhu ,

WhatsApp