Jubah Adra Exclusive

*Tambahan harga RM5 untuk Sabah Sarawak.

Product Price RM180.00

Product Description

1- DESIGN JUBAH YG SIMPLE DAN HIGH DEMAND
Rekaan Adra Jubah ni walaupun nampak simple tapi ianya sgt exclusive tau 😊Specialnya apabila bidadari HF pakai je terus nampak flowy sgt 😭kenapa flowy? Keranaaaa Adra Jubah ni kita gunakan High Quality Chiffon yg jenis mahal punya. Lepas tu, material dalamnya kita gunakan Platinum Pearl Skin yg langsung tak panas dan tak jarang. Best !

2- FREE KHIMAR DIAMOND BERNILAI RM59
Khas untukmu syg… kak ya bg special FREE Jubah Adra ni bersama sehelai Shawl atau nama femesnya Khimar tudung labuh yg bernilai RM59. Ada Diamond Swarovski lagi di keliling khimar sebab nak effect shining n glam !
FREE UOLLS !! PERCUMA !! Khimar ini khas utk mereka yg berfesyen tp nak jaga aurat sekali sebab ianya super labuh dan confirm tutup dada 😊

3- BREASTFEEDING DAN WUDHUK FRIENDLY.
Dalam nak beraya tu, mestilah kalut ngn si comel gak kan nak menyusu la, nak selak malu pulak 😰Adra Jubah boleh bantu mommies gojes kat luar sana sbb ianya mempunyai zip panjang di bahagian dada utk memudahkan mommies menyusu si comel.
Tak lupa zip di tangan baju supaya senang bidadari sekalian berwudhuk 😊 best kan?

4- HIASAN DIAMOND STRIPS BERKILAUAN DI TGN BAJU
Korang perasan tak, tang baju tgn tu ade apa? Kalau plain saja mesti rasa tak best kan hikhik. Haaaa tu la diamond strips berkilauan yg ditampal khas di tangan Adra Jubah Exclusive ni 😊simple yet gorgeous. Itu ungkapan paling sesuai kak ya bagi untuk koleksi kali ini sebab ianya sgt cantik nak nanges 😭😭

5- PELBAGAI PILIHAN WARNA YG CANTIK DAN MENARIK
Kali ini HF tampilkn 6 warna menarik dan paling tinggi permintaan. Sesuai digayakan pada bila2 masa dan warnanya tidak terlalu obvious gitu. Dalam 6 warna yg ada, mesti bidadari HF dah marked nak yg mana kan? Ce bgtahu kak ya 😆

🌸Harga dh termasuk FREE KHIMAR DAN FREE POSTAGE🌸

✅READYSTOCK ‼️
✅NO BOOKING

WhatsApp Us