Juliet Peony Blouse

Juliet

salmon copy
maroon copy
nude copy
mint copy
turqoise copy
blue copy
purple copy
Product Price RM75.00

Product Description

(+) A cutting cute blouse – cutting A secomel designnya. cutting yang dilengkapi dgn bendding jalur2 yg mampu buat korang nampak lebih exclusive bertambah kuruss , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis !
.
.
(+) Side poket- kiri dan kanan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk dalam poket lg, mmg style habissan !
.
.
(+) Lengkongan berombak- memberi Element yang “Menawan” di tambah dengan rekaan ribbon yang “Unik” di jahit rapi di bahagian lengan, seriusly ciri-ciri ni hanya ada pada blouse juliet, Korang tak akan jumpa dekat tempat lain !
.
.
(+) Dubai como crepe – material yang bersepah testimoni . dah terbukti material terbaik dan jadi pilihan sejak 2016 lagi . mudah iron dan tak panas !
.
.
(+) 7 warna – 7 warna pilihan dari bold ke pastal , mcm biasa.. warna2 keluaran bynurhafizah warna yang sentiasa up too date ..
.
.
(+) wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahkan untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy.

WhatsApp Us