Qayla Blouse

Available Colours 👇

855004026_66069
853535057_89490
853437964_167705
853507479_129692
853503298_130646
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Combo 2 RM130
Combo 3 RM189
Borong minimun 6 helai RM59/helai

FREE POSTAGE

Product Price RM69.00

Product Description

🌹12 BUTANG BALUT EXCLUSIF. Irza Tila SIGNATURE’S… Butang balut saiz besar di bhg depan baju n butang balut kecik di tangan buat si pemakai Qayla ni tambah berseri seri. Mmg nampak so INTERNATIONAL.

🌹 Qayla ni guna material SOFTED COMO CREPE yg konfem lembut beralun tersarung cantik di badan. Material no.1 pilihan butik.

🌹SLIM LOOK DESIGN – uolls mmg boleh nampak lebih langsing sbb kita ada buat 6 pieces SPECIAL cutting di bawah ketiak n bhg pinggang dgn jahitan ‘ DOUBLE-STITCH’ X-tra kemas. Baju pun longgar tak melekap di punggung.

🌹 Dgn cuaca yg panas skrg mmg sesuai sgtlah nak pakai Qayla ni. Tak jarang dan tak panas, boleh pakai dari pagi sampai mlm.

🌹Zip mesra Wudhuk mudah dibuka di tangan. Tiada masalah menjalankan kewajipan Ibadah… BERIMAN gitu…Alhamdulillah

🌹Qayla ada saiz untuk yg kecik, yg thick to the Chubby gojez ladies. S/M/L/XL/2XL/3XL. So kalau nak pakai reramai utk any event pun boleh. GIRLS POWER Yeah!!!

🌹NURSING FRIENDLY..Zip sorok di bhg dada for mommies yg BF. Tp kalau tak BF pun cukup selesa utk senang buka baju. Just Unzipped!!! Tak yah nak tergeliat tangan ke belakang tauuu!!

🌹POKET bhg hadapan di kanan n kiri tu bukan poket acah acah je. Boleh simpan kunci, lipstik even handphone ye. Luas poket tu.

WhatsApp