Sabrina Riau Kurung

Product Price RM109.00

Product Description

KEISTIMEWAAN SABRINA KURUNG RIAU PRINCESS CUT MAMA N DOTER

✔ 6 Pilihan Warna Hot yang Menarik & Wow!!
😍. Warna yg tgh trending 2018 jadi pilihan ramai untuk Hari Raya

✔ Sekali sarung dah terletak elok cantik beralun aje ditambah pulak cutting Princess ala Kurung Riau ni mmg beri efek slim pada si pemakai bila dipadankan dgn kain cutting duyung.

✔ Nak gayakan dgn kerosang dokoh pun boleh, nampak tradisional siket. Nak pakai plain camtu je boleh.

✔ Material Korean Como Crepe- tak tebal tak jarang, kain memang sejuk, tak panas.

✔ Saiz Dewasa/SABRINA MOMS

S /M / L / XL / 2XL / 3XL dan 4XL – kalau nak pakai sedondon ngan Umi, Kakak n Adik semua pun boleh. Jgn tak caya 4XL pun ada tau..cer tag kenkawan yg comel bg tau 4XL pun ada.

✔Saiz SABRINA KIDS

XS/S/M/L/XL – Sis mesti gumbira dpt pakai sedondon dgn anak. Konfem nampak macam kembar seiras!!! Cumanya 1 kecik 1 besaq.

Tapi GERENTI LETOPSSS!!! (kain bergetah penuh di pinggang)

✔ Easy Solat, sebab ada butang kecil comel di tangan utk mudah berwudhu

✔ Nursing Friendly – zip sorok di dada utk baby menyusu dengan selesa (utk dewasa)

✔ Batu berlian ‘Swarovski’ quality terbaik – terlajak banyak di tangan dan bhg depan baju. Nampak mewah dan glamer u…dari jauh dah mergerlip .. CHANTEKKK!!!!

✔ Ready Stock – mmg dah tersedia utk diposkan bila bila aje

SABRINA DEWASA
HANYA RM109

SABRINA KIDS
HANYA RM69

NAK HARGA SEDONDON?????

1 DEWASA + 1 KID = RM173

1 DEWASA + 2 KIDS = 237

NOTA PENTING : Warna di gambar mungkin 10% sedikit berbeza dgn warna sebenar baju disebabkan effect lighting semasa Photoshoot dan cahaya matahari.

WhatsApp Us