Sania Abaya Suit

Available Colours 👇

PhotoGrid_1549793026452
PhotoGrid_1549789369077
PhotoGrid_1549789393562
PhotoGrid_1549793005123
PhotoGrid_1549793086241
PhotoGrid_1549793068543
PhotoGrid_1549793105964
PhotoGrid_1549792985463
PhotoGrid_1549789412850
PhotoGrid_1549789348962
PhotoGrid_1549789331363
PhotoGrid_1549789306611
PhotoGrid_1549789244795
PhotoGrid_1549789263704
PhotoGrid_1549789281965
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

*Tambahan harga RM10 untuk saiz 3XL.
*Tambahan harga RM5 untuk Sabah & Sarawak.

Product Price RM115.00

Product Description

💕BLOUSE ALA ABAYA LABUH DAN SELUAR DIDATANGKAN SATU SET DGN HARGA PALING MURAH BERBALOI-BALOI

💕DIDATANGKAN CUKUP SIZE DARI SAIZ S SEHINGGA 3XL 🥰

💕15 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK

Ada 15 pilihan warna utk Sania Abaya Suit ni. Haaa, semua warna lelawo, tp u gaiss jgn pening 😄 Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot ! Dan semua warna sgt lah sesuai utk mix n match dgn warna shawl uollss

💕MATERIAL KOREA DIAMOND CREPE YG SUPER COMFORTABLE

Material Korea Diamond Crepe ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya 😄mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk, tahan lasak dan “ironless” giteww. Sesuai la utk nak g kerja ke, aktiviti formal atau xformal 😘 Korang boleh padankan dgn skirt dan palazzo.

💞BELAHAN BAJU UTK LANGKAH PALING CONFIDENT

Kami tambahkan effect belahan baju yg panjang supaya si pemakai lebih mudah utk melangkah ketika berjalan dan nampak lebih tinggi serta slim😁haaa best ke tak best? 😎

💕BF DAN WUDHU FRIENDLY

Dalam pada berfesyen, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga dibahagian tangan baju sgt senang utk diselak ketika mengambil wudhuk.

💕LABUH DAN LONGGAR

Design Abaya Suit memang sgt2 patuh syariah 😄Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh serta longgar so that u gaiss boleh match kan dgn seluar atau skirt labuh tanpa perlu pening2 😘

💕BUTTON GOLD TAMPAK LEBIH EXCLUSIVE

Perincian butang GOLD yg sarat menampakkan SANIA lebih mewah dan exclusive. Korang confirm akan lebih yakin saat melangkah ke tempat kerja sambil dijeling2 manja rakan sepejabat 🤣

🔗PLUS SIZE 3XL TAMBAH RM10

📌READYSTOCK 👏👏

WhatsApp