Sophea Exclusive


Material : Platinum Pearl Skin

*Tambahan harga RM5 untuk Sabah & Sarawak.

Product Price RM125.00

Product Description

💕HIASAN BUNGA 3D TAMPAK LEBIH EXCLUSIVE
Kuntuman bunga 3D menyerlahkan lagi kemanisan u gaiss. Ni bukan bunga 3D cikai2 yeaaa. Kualiti betul2 terbaik dr ladang 💪🏻Korang confirm akan lebih yakin saat melangkah ke open house sambil dijeling rakan sebelah 🤣

💕REKAAN KHAS FRONT PLEATED
Sophea Exclusive keluaran terbaru HF kali ni tampil dgn design lebih RARE dan MEWAH. Hadapan baju diselitkan unsur “pleated” agar pemakai nampak lebih slim dan cantik 👰🏼👰🏼

💕9 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK
Ada 9 pilihan warna utk Sophea Exclusive. Haaa, kak ya hanya buat warna2 yg hot demand sahaja ye n TRENDING utk raya 2018 😘 Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot ! Korang boleh pakai sedondon family dan bridesmaid , mesti lawa 😭😭😭

💕MATERIAL PLATINUM PEARL SKIN YG SUPER COMFORTABLE
Material Pearl Skin ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya 😄mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk dan “ironless” giteww. Ini pilihan yg paling tepat utk korang grab Aidilfitri tahun ni . Dah tak lama ‼️

💕BF DAN WUDHU FRIENDLY
Dalam pada berfesyen dan beraya, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga dibahagian tangan baju sgt senang utk diselak ketika mengambil wudhuk.

💕LABUH DAN LONGGAR
Design Kurung Moden Sophea Exclusive by HF ni memang sgt2 patuh syariah 😄Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh menutupi punggung serta longgar so that u gaiss boleh pakai dan melangkah dgn yakin😘

WhatsApp Us