Triesya Blouse

Available colours 👇

PhotoGrid_1548248958975
PhotoGrid_1548248982911
PhotoGrid_1548249007619
PhotoGrid_1548249032348
PhotoGrid_1548248930006
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

HARGA COMBO 3 RM225

*FREE POSTAGE

Product Price RM79.00

Product Description

TRIESYA BLOUSE

1) MATERIAL: Luxe Como Crepe dan Chiffon
Design kali ni lain dari yang lain sikit sebab triesya adalah gabungan material Luxe Como Crepe dan chiffon yg terbukti memang lembut, selesa, sejuk tak mudah berkedut dan yang paling best senang iron!!! Jimat masa uollsss.

2) 5 PILIHAN THREE LAYER COLOR
Kali ni design fuhhhhhhhhh bermain dgn 3 tona warna yg mana Kak Qeen select dgn sgt detail supaya nampak gabungan peringkat tona warna ngam ngam cun. Pemilihan warna blouse kali ni berbeza dari blouse yang sebelum ini, yang mana kita tampilkan 5 warna bertona yummyliciousss.. apa lagi borong semualahhhh !!! hehe

3) LOOSE CUTTING
Features wajib dari Qeen’s Closet adalah LOOSE CUT dan terdapat saiz dari S sampailah ke 2XL. Cutting memang melepasi pinggul demi mengekalkan ciri2 muslimah yg menjaga adab dan auratnya. Tak mo fit2 sangat ye sayang. Sesuai dgn moto kita kan, Muslimah Attire Experts.

4) BF AND WUDHU FRIENDLY
Yg ni pun features yg Kak Qeen tak boleh nak tinggal! Wajib perlu ada Zip kat lengan dan dada untuk memudahkan uolls berwudhu dan geng MOMMY2 nak BF kan baby2 cute tu. Sambil berfesyen, sambil menjalankan tanggungjawab. Haa Gituhhhh !

5) MAGIC POCKET
Features yg byk customer tak nak Kak Qeen lupuskan, POCKET kat kiri dan kanan Blouse. Senang nak selit duit katanya. Triesya Blouse ada gak POCKET kiri dan kanan okayyy sapa kata takdaa.. Letak la apa pun, purse boleh, tab boleh, nak jadikan pocket triesya sebagai tabung pun bolehhhh… hebatt hebattt !

WhatsApp