Zinnirah Jubah Syarie

Product Price RM199.00

Product Description

1) kombinasi warna border – di keliling baju di hiasi dengan border , dengan teknik matching kombinasi warna yang sgt exclusive ini bakal buat sis tampak lebih gojes.

2) FREE SHAWL RM69- free shawl super labuh sebijik mcm model pakai, so sis tak perlu nak fikir nak pilih tudung kat tempat lain . sampai complete dari atas sampai bawah . tunggu pakai je pagi raya.

3) 10 warna meruntun jiwa- 10 warna bold dan pastel yang paling hot dan femes tahun 2018 yang bakal buat korang rasa rambang mata. Jgn borong semua warna pulak.. hehe

4) wudhu friend dan bf friendly- part ni mmg wajib ada untuk setiap keluaran bynurhafizah, mudah solat , mudah nak bf baby dekat mana2 jerr. Mudah kan .

5) custom made button- setiap baju dihiasi 10 biji button custom made, dekat bahagian tangan pun beri effect exclusive tau ..

6) 8 meter premium warda chiffon- material chiffon warda yg exclusive, ringan& flowy..digunakan sehingga 8 meter nak hasilkan jubah2 yang betul2 menjaga dan lidungi aurat sis. Sbb jubah syarie di jahit dengan 3 lapisan kain tauu..lapisan dlm megunakan material ice cool lining. So dun worry xpanas dan dijamin xjarang..

WhatsApp Us